تجربیات ناب جوجه کشی

در این مقاله که توسط سایت دستگاه جوجه کشی تهیه شده تجربیات ارزشمند جوجه کشی از دستگاه جوجه کشی را که توسط شما دوستان عزیز ارسال شده را نگارش میکنیم  اگر شما هم علاقه مند به شرکت در مسابقه ارسال تجربیات جوجه کشی هستید میتوانید مطالب و تجربیات خودتان را به آیدی تلگرام  @Eskandari_reza  ارسال نمایید.

۱- محل قرار گیری دستگاه جوجه کشی

۲- تجربیات ناب جوجه کشی مهندس عشقی

۳- تجربیات ناب جوجه کشی مهندس یونس محمدی از مهاباد

دستگاه جوجه کشی آژاکس ۷۲ تایی

 ۴- اهممیت ستر وهچر همزمان

۵- اهمیت ضریب نر به ماده

۶- از ساخت دستگاه جوجه کشی تا خرید دستگاه جوجه کشی

۷- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس محمد از اصفهان 

۸- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی  سید علیرضا خوش آبادی از استان البرز  

۹- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی  میثم خسروی از رشت  

۱۰- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس محمد شیره 

۱۱- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس یونس مغانی رحیمی

۱۲- تجربه چندین دوره جوجه کشی با دستگاه ایزی باتور ٢

۱-تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی نجم الدین ایوبی 

بسم الله الرحمن الرحیم

من نجم الدین ایوبی از یزد در تاریخ آذر ماه ۹۱ یک ماشین جوجه کشی ۴۸ تایی از گروه صنعتی اسکندری تهیه کردم وخواستم  تعدادی تخم قرقاول از نژاد خاص را که درصد تخم گذاری بسیار بالای داشتند را جوجه کشی نمایم.

به خاطر علاقه ای که به پرنده هایم داشتم دستگاه جوجه کشی را در مغازه ام قرار دادم و طبق دستور های دفترچه راهنما بعد از یک روز تست تخم ها را در ماشین جوجه کشی چیدم و دستگاه را روشن کردم و با وسواس زیاد در روز های سوم و هفتم و دهم هم اقدام به نوربینی و نطفه سنجی نمودم.

بعد در زمان هچ تخم ها را در شرایط هچ قرار داده و منتظر در آمدن جوجه ها شدم. اما در کمال تعجب سه روز هچ تمام شد و دو روز هم منتظر ماندم اما دریغ از یک جوجه!!! از تبدیل شدن تخم ها به جوجه نا امید شدم تخم ها را شکستم اکثرا در دو هفته اول مرده بودند.

تجربیات ناب جوجه کشی

تجربیات ناب جوجه کشی

یک بار دیگر جوجه کشی را تکرار کردم البته با تعداد تخم های کمتر نه با تمام ظرفیت! اما نتیجه همان بود که بود… شماره تلفن بخش گارانتی شرکت گروه صنعتی اسکندری را پیدا کردم ، تماس گرفتم پشت خط خانم بسیار پر انرژی گفت بله ( بعد ها فهمیدم خانم مرندی بود) به دلیل علاقه بسیار بالای که به پرندگانم داشتم آنچنان فریادی بر سرش زدم که احساس کردم پشت تلفن گریه کرد. بعد کلی داد و فریاد به مدیر فنی وصل شدم و ایشان هماهنگ کردند و یکی از فنی کارانی که در استان یزد با آن شرکت همکاری داشت به مغازه من آمد.

مسئول خدمات آمد بعد از بررسی دستگاه ، گفتند دستگاه اشکالی ندارد من در جواب گفتم پس ببخشید من اشکال دارم؟ فنی کار شرکت بعد از چند لحظه تامیل گفت آقای ایوبی شب ها چگونه مغازه را ترک میکنید؟ آیا سیستم گرمایشی را خاموش مینمایید؟ گفتم بله البته!!!!؟؟؟؟ هم من و هم فنی کار کارخانه اسکندری اشکال را یافته بودیم عصر ها وقتی از مغازه به خانه میرفتم بخاری را جهت رعایت ایمنی خاموش میکردم دمای مغازه بسیار پایین می آمد و گاهی به صفر درجه هم می رسید و اختلاف دمای حدودا ۲۵ درجه ای شب و روز و تاثیر آن بر فرآیند جوجه کشی باعث تلفات جنین میشد. بعدا متوجه شدم که گاهی شب ها دما حتی به زیر صفر هم میرفت و دستگاه ذاتا توان رساندن دما به ۳۷.۷ درجه را نداشت.

یک بخاری برقی کوچک تهیه کردم و شبها نیز روشن نگاهش داشتم ، این بار مشکل حل شده بود و اکثریت قریب به اتفاق تخم ها به جوجه تبدیل میشد. پیشنهاد من این است که اختلاف دمای شب و روز در محل جوجه کشی به حداقل ممکن برسد مطمئن باشید مشکل جوجه کشی شما حل خواهد شد.

تهیه تخم نطفه دار

تهیه تخم نطفه دار

۲- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس عشقی

با عرض سلام و تبریک سال جدید خدمت همه شما عزیزان

من بار اولی که داشتم جوجه کشی میکردم یادم میاد که از یه فاصله ای خیلی دور (حدودا ۸۰۰ کیلومتری) تخم نطفه دار خریدم خودشم تخم های نطفه داری که خریده بودم از نژاد های خاص و خیلی گرون قیمتی بودند و چون بار اولم بود با اتوبوس گفتم تخم ها رو برام ارسال کنن انصافا تخم ها بسته بندی خوبی داشتن و هیچ کدوم نشکسته بود درنهایت من تخم ها رو داخل دستگاه جوجه کشی چیدیم وبعد از چند روز نطفه سنجی کردم اما در کمال ناامیدی بیشترشون نطفه نداشتند با این حال ۲۱ روز رو کامل صبر کردم و در نهاییت ۴ تا تخم ها تبدیل به جوجه شداند من همه تخم ها رو شکستم و دیدم که تخم ها بیشترشون به دلیل فاصله زیاد و بالا و پایین شدن های مداوم داخل اتوبوس خراب شده بودند و اکثرا نطفه نداشتند حتی توی برخی از تخم های نطفه دار کیسه های هوایی آسیب دیده بود با این که بسته بندی خیلی خوبی داشتن اما چون فاصله زیادی که بیین مکان خرید و اون جای که جوجه کشی میکردیم وجود داشت تخم ها در داخل اتوبوس توی سرمای صبح بهشون شوک وارد شده بود و ظهر به دلیل گرمایی شدید که از خود ماشین (موتور ، تایرها) ایجاد شده بود تخم ها اکثرا خراب شده بودند درنهایت اصلا نتونستم راندمان خوبی بگیرم واسه اولین بارم توصیه من به شما اینه که حتما تخم نطفه دار رو از شهر خودتون تهیه بکنید و تا به چشم خودتون نوع و نژاد پرنده رو ندید اقدام به خرید نکنید چون حتی اون ۴ تا جوجه ای هم که به دنیا اومدن اونی نبودن که ما سفارش داده بودیم نکته بعدی هم از تازه بودن تخم نطفه دارمطمئن بشین که تاثیر بسزای در افزایش راندمان جوجه کشی دارد.

مورد دیگه هم که الان خودم رعایت میکنم ضریب نر به ماده هستش که نسبت یک نر به دو یا سه ماده بهترین حالت ممکن رو داره و حتما دقت کنین که در جیره غذایی پرنده از مواد کلسیم دار استفاده نشده باشه که سبب ضخیم شدن پوسته تخم مرغ نطفه دار میشود و درنهایت سبب خفه شدن نطفه در دوران هچر میگردد.

نویسنده : مهندس عشقی
این متن توسط آقای عشقی از تبریز ارسال شده و گفته های ایشان نه تایید و نه تکذیب میگردد منتظر تجربیات ناب شما دوستان عزیز هم هستیم.

۳- تجربیات جوجه کشیتجربیات ناب جوجه کشی مهندس یونس محمدی از مهاباد

سلام خسته نباشید خدمت گروه صنعتی اسکندری
سال جدید بر شما و تمامی همکاران تون مبارک باد امیدوارم سالی پر از خیر و برکت داشته باشید در این مقاله من قصد دارم تجربه شخصی خودمو در مورد جوجه کشی از دستگاه جوجه کشی اسکندری ارائه بدم

محل قرارگیری دستگاه جوجه کشی

۱ – محل قرار گیری دستگاه باید جایی باشد که ثبات دما و رطوبت داشته باشد ، مثلا داخل آشپزخانه یا اتاق های منزل دقیقا همان جاهایی که انسان برای زندگی راحت است. بارها شاهد بودم که یکی از دوستام که بازدهی کمتری از جوجه کشیش داشت بخاطر مکان نامناسبی بود که برای نصب دستگاهش انتخاب کرده بود.
مکان های نامناسب مانند : انباری ها، پارکینگ، راهروها (چون رفت وامد زیاد است ودمای محیط دستگاه میتونه نوسان داشته باشه)و یا پشت بام ها و …
حتی اگر دستگاه جوجه کشی خانگی حرفه ای دارید انتخاب مکان مناسب جهت نصب دستگاه جوجه کشی موجب می شود تا مصرف برق دستگاه کم تر شود.

ثبات دما و رطوبت دستگاه جوجه کشی

ثبات دما و رطوبت دستگاه جوجه کشی

نظافت تخم ها و دستگاه جوجه کشی

۲ – تخم های آلوده به فضولات را درون دستگاه جوجه کشی قرار ندهید و با دستمال خشک و زبر تخم ها را قبل از ورود به دستگاه جوجه کشی تمیز کنید. ضدعفونی دستگاه جوجه کشی پس از پایان هر دوره جوجه کشی ضروری است. برای ضدعفونی کردن دستگاه می توانید مقداری الکل سفید و یا بتادین را با آب رقیق کرده و داخل کابین ماشین جوجه کشی اسپری نمایید.
توجه کنید پس از ضد عفونی دستگاه بوی مواد شیمیایی ندهد.

تممیز کردن تخم ها

تممیز کردن تخم ها

تهیه تخم نطفه دار و نور سنجی

دوستان وقتی که تخم هارا که داخل دستگاه قرار می دهید نباید بیش از ۱۰ روز از طول عمرشون گذاشته باشد.چون بازدهی دستگاه کمتر میشود.
۳ – تخم های بی نطفه را در روز دهم جوجه کشی از ماشین جوجه کشی خارج کنید . بهترین راه تشخیص تخم مرغ نطفه دار نوربینی یا کندلینگ است . برای این کار کافی است تا تخم مرغ ها را در محیطی تاریک به یک چراغ قوه نزدیک کنید و از تشکیل رگه های خونی داخل تخم مرغ مطمئن شوید . وجود تخم های خراب و بی نطفه علاوه بر اشغال فضای دستگاه می توانند موجب تولید گازهای مضر برای سایر جنین های درحال رشد باشند.
نوربینی (کندلینگ) می تواند تا ۱۰ درصد در افزایش بازدهی جوجه کشی شما تاثیر مثبت داشته باشد.

زمان هچر در جوجه کشی

۴ – در زمان هچر ( ۳ روز پایانی ) در جوجه کشی مرغ روز ۱۹ تا ۲۱ که جوجه ها مشغول خروج از پوسته تخم هستند به هیچ عنوان درب ماشین جوجه کشی را باز نکنید . مطمئن باشید که برای جوجه های تازه از تخم خارج شده هیچ اتفاقی نخواهد افتاد . آن ها به اندزه کافی ذخیره غذایی در زرده دارند و رطوبت دستگاه به مقداری است که جوجه ها آب بدن را از دست ندهند .
حتما دوستان وقتی که تخم ها را ازمرحله ستر به مرحله هچر انتقال دادید تخم ها را کنار فن قرار دهید
جوجه ها قبل از خروج از تخم نیاز به انرژی زیادی برای شکستن پوسته دارند و هر بار شوک حرارتی می تواند جوجه ها را ضعیف کند و جوجه ها در اثر تمام شدن اکسیژن داخل کیسه هوای تخم تلف می شوند .
بهترین زمان خروج جوجه ها معمولا ۲۴ الی ۳۶ ساعت پس از تولد است .
هر بار باز و بسته کردن درب دستگاه در هنگام تولد می تواند تعدادی از جوجه ها را قبل از تولد از بین ببرد.

نویسنده : مهندس یونس محمدی

این متن توسط آقای  مهندس یونس محمدی از مهاباد ارسال شد و گفته های ایشان نه تایید و نه رد میشود و نه تکذیب میشوند منتظر مقالات جوجه کشی شما دوستان عزیز هم هستیم.

۴- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس عباس زاده از کرمان

سیستم تسر وهچر همزمانبا سلام

یکی از تجربیاتم در حوزه جوجه کشی قرقاول:

بنده به خاطر نداشتن قابلیت ستر و هچر همزمان دستگاهم مجبور بودم تخمهای نطفه دار قرقاول هایم را تا رسیدن به تعداد کافی جمع آوری و در مکانی نگهداری کنم وبعد آنها را همزمان در دستگاه قرار دهم بعد از جمع آوری و قرار دادن در دستگاه و سپری شدن دوره جوجه کشی تعداد خیلی کمی از تخمها تبدیل به جوجه شدند با شکستن تخمهایی که تبدیل به جوجه نشده بودند مشاهده کردم که اکثریت تخمها تا حدود زیادی حتی تا حد %۹۸ تبدیل به جوجه شده اند ولی بعد از آن، رشد آنها متوقف شده است با راهنمایی یکی از تولید کننده های قرقاول، شرایط مکانی که تخمها را برای جمع آوری، نگهداری میکردم از جهت رطوبت ودما بررسی کردم و متوجه شدم که رطوبت آن مکان، کم بوده و تخمها در طول زمان نگهداری به دلیل اختلاف زیاد میزان رطوبت مکان نگهداری با رطوبت داخل تخم، عملا بخشی از صددرصد رطوبت خود را از دست میدادند مثلا جوجه ای که در حد %۹۸ رشدش متوقف شده بود توقف رشدش به این دلیل بوده که دو درصد از صددرصد رطوبت تخم در آن زمان تبخیر و از دست رفته بود که البته جوجه برای رشد کامل به تمام رطوبت داخل تخم نیاز داشته‌ است.

با تحقیق، دو راه حل پیدا کردم ودر دوره های بعدی این مشکل برطرف شد که راه حل دوم اساسا این مشکل را حل میکند:

راه حل ۱:

برای نگهداری تخم در دوره جمع آوری، کافیست یک جعبه که با یونولیت پوشانده شده باشد را آماده کرده و با گذاشتن یک یخ یک کیلویی در داخل آن رطوبت تخم حفظ میشود و دما تا حد مناسب ثابت می ماند. یک یخ برای یک روز کافی می باشد

راه حل ۲:

استفاده از دستگاه جوجه کشی ای که قابلیت ستر و هچر همزمان را دارا باشد تا نیاز به نگهداری تخمها نباشد و بتوان هر لحظه به تخمهای موجود در دستگاه تخمهای جدید را اضافه کرد که خودم دستگاه ۹۶ تایی گروه اسکندری را که قابلیت ستر وهچر همزمان را دارد برای رفع اساسی این مسئله خرید کردم.

عباس زاده از کرمان

۵- تجربیات جوجه کشی |تجربه ارزشمند اهمیت ضریب نر به ماده 

ضریب نر به ماده در جوجه کشی غاز

تجربه ارزشمند جناب آقای محسن ابراهیمی

در یک تجربه جالب برای بررسی تاثیر درصد نر از تخم های قو غاز برای جوجه کشی استفاده کردم.  برای این منظور از یک نفر ۹ تخم این پرنده را تهیه کردم و آن ها را در داخل دستگاه قرار دادم. ۳ روز دیگر از یک نفر دیگر هم ۲۰ تخم تهیه کردم  که اتفاقا کثیف هم بودند و آن ها را با مسواک پاک کردم. روی تخم ها را تاریخ زدم و در داخل دستگاه قرار دادم.

در زمان نطفه سنجی متوجه شدم که در داخل یکی از آن ۹ تخم نطفه وجود ندارد و آن را از دستگاه خارج کردم. برای این که جوجه کشی موفقی را انجام دهم در طول مرحله ستر به دفعات مناسب به تخم ها سر می زدم و روی آن ها را آبپاشی می کردم. در دوران هچ ۳ تخمی که زودتر در داخل دستگاه گذاشته بودم زودتر به هچ رفتند. آن ها را برای هچ در قسمت پایین دستگاه قرار دادم و بقیه در بالا ماندند.

از هشت تخمی که در درون آن ها نطفه وجود داشت هفت تا به جوجه تبدیل شدند. تخمی هم که از آن جوجه درنیامده بود را شکستم و مشاهده کردم  که علی رغم این که جوجه تقریبا کامل شده بود و زرده اش را نکشیده بود یعنی دوران سترش کامل نشده بود. و این هم به دلیل ضعف مواد غذایی داخل نطفه بود.

اما از آن ۲۰ تایی که در بار دوم در داخل دستگاه قرار دادم ۶ تخم نطفه نداشت و از ۱۴ تای باقی مانده هیچ کدام به جوجه تبدیل نشد. هنگامی که تخم ها را شکستم مشاهده کردم که جوجه ها کامل شده اند اما در بعضی از آن ها زرده هایشان کامل شده و بعضی از آن ها زرده شان باقی مانده  است.

بعضی دیگر از جوجه ها ناقص مانده بودند و بعضی از جوجه ها هم اگرچه تکمیل شده و به پوسته نوک هم زده بودند با کمک من از تخم بیرون آمدند ، گردن و پاهایشان خیلی نازک و به اندازه ۲۰ درصد گردن و پای طبیعی جوجه های سالم و معمولی بود. این جوجه ها اگر هم از تخم بیرون می آمدند به دلیل این که بسیار ضعیف بودند ، زنده نمی ماندند.

در زمان خرید این تخم ها وقتی که محیط نگهداری آن ها را مشاهده کردم ، گله ای که ۹ تا از آن تخم خریدم ۳ نر داشت و ۶ ماده و جایی که از آن ۲۰ تخم خریدم ۳ نر داشت و ۱۸ ماده. بالا بودن درصد نر در تخم های اولی باعث هچ مناسب آن ها شده بود. تجربه من نشان می دهد که باید تخم هایی را در دستگاه قرار دهیم که نر و ماده شان یکی باشد.

دانلود فیلم جوجه کشی موفق غاز  |  نمایش فیلم جوجه کشی غاز در آپارات

۶- تجربیات جوجه کشی |اهمیت سیستم ستر و هچر همزمان

هنگامی که دستگاه ۱۶۸ تایی  سوپر مینیاتور را خریداری کرده بودیم ، و برای اولین بار که خواستیم تخم های نطفه دار را در داخل دستگاه بگذاریم ، حول و هوش ۶۰ تا ۷۰ تخم را که در حدود ۳۰ تا ۴۰ روز گذشته جمع کرده بودیم در داخل دستگاه گذاشتیم. این تخم ها به دلیل این که فاصله زمانی تخم گذاری و قرار دادن آن ها در داخل دستگاه زیاد بود ، خیلی کهنه بودند.

نطفه سنجی تخم ها

پس از گذشت هشت روز تخم ها را نطفه سنجی کردیم. در هنگام نطفه سنجی مشاهده کردیم که در اغلب تخم ها ، رگه خونی ایجاد شده ولی نطفه در داخل آن ها مشاهده نمی شود. یک تعداد خیلی معدودی از تخم ها وجود داشتند که داخلشان تاریک شده بود. این تخم ها نطفه دار بودند ولی حدود ۷۰ درصد تخم ها که تعداد بسیار زیادی از آن ها را شامل می شدند ، بدون نطفه بودند و یا فقط رگ در داخلشان ایجاد شده بود.

این تخم ها را کنار گذاشتیم و فقط نطفه دارها را در داخل دستگاه باقی ماندند. از حدود ۷۰ تخمی که در دو سبد در داخل دستگاه گذاشته بودیم حدود ۵۰ عدد تخم بدون نطفه بودند که بسیار نگران کننده بود. به همین دلیل با خدمات پس از فروش گروه صنعتی اسکندری تماس گرفتیم و موضوع را با آن ها در میان گذاشتیم.

مشاوره برای ستر و هچز

خدمات پس از فروش وب سایت سوپر مینیاتور به این نکته تاکید کردند که مشکل به دلیل کهنه بودن تخم های نطفه دار است. برای روشن تر شدن مساله گفتند که روی آن ده تخم را تاریخ بزنیم و در طبقه اول قرار دهیم. تخم های تازه را که تازه ۳ روز اخیر تخم گذاری شده اند را پس از تاریخ گذاری در طبقه دوم قرار دهیم. همچنین از ما خواستند در روزهای بعد تخم های تازه را هر ۵ روز یکبار جمع کرده و روی آن ها تاریخ زده و در داخل دستگاه قرار دهیم.

در زمان هچ تخم های کهنه که در دستگاه گذاشته بودیم ، به خدمات پس از فروش زنگ زدیم و گفتند که هر تخمی که به زمان هچ رسیده است را بردارید و به کف دستگاه بگذارید. نکته جالب اینجا بود که از تخم های کهنه که در داخل دستگاه گذاشته بودیم  و فقط ۳۰  ۴۰ درصد نطفه دار بودند و در داخل دستگاه باقی ماندند ، فقط یکی دو تخم که شامل ۱۰ درصد می شد به جوجه تبدیل شدند. ولی همه تخم های تازه ای که در داخل دستگاه می گذاشتیم و نطفه دار بودند به جوجه تبدیل می شدند. بنابراین نتیجه گرفتیم که هر چقدر تخم ها تازه تر باشند ، راندمان بالاتر می رود و هرچقدر بین تخم گذاری و گذاشتن تخم ها به دستگاه فاصله بیفتد راندمان نیز کاهش پیدا می کرد.

این تجربه به ما نشان داد که استفاده از تخم های نطفه دار کهنه برای جوجه کشی اصلا مناسب نیست. نطفه های تخم های نطفه دار کهنه به دلیل این که در دمای استاندارد نگهداری نمی شوند ، در هوای آزاد نیز شروع به رشد کردن می کند ؛ اما رشد نصف روزی و یا یک روزی.  به دلیل اینکه دمای مناسب برای جوجه کشی از تخم های نطفه دار مرغ حدود ۳۷.۷ درجه سانتی گراد است ، نطفه های نیمه رشد کرده از بین می روند.

براساس گفته های آقای حسنلو تازه بودن تخم مرغ و استفاده از دستگاه جوجه کشی دارای ستر وهچر همزمان کمک به سزایی در افزایش راندمان جوجه کشی میکند.

۶- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس محمد از اصفهان 

از ساخت دستگاه جوجه کشی تا خرید دستگاه جوجه کشی

ساخت دستگاه جوجه کشی

با سلام میخوام تجربه جوجه کشی با دستگاهی که خودم ساختم را براتون تعریف کنم که نکات خیلی زیادی را ازش فهمیدم امیدوارم برای شما هم مفید باشه

تابستان سال پیش از جهت بیکاری شروع به ساختن دستگاه جوجه کشی خانگی کردم و ۱۰تخم مرغ داخل آن گذاشتم.

در ابتدای کار لامپ ۱۰۰ وات را دقیقا بالای سر تخم مرغ ها گذاشته بودم و دما سنج را یک طرف جعبه و این اولین درسی بود که من گرفتم و ده تا تخم مرغ را خراب کردم چرا ؟

چون من فن نگذاشته بودم دمایی که روی تخم مرغ ها بود خیلی بیشتر از دمایی بود که دماسنج نشون میداد

دفحه بعدی ۱۳ تا تخم مرغ مینیاتوری گذاشتم و اصول اصلی را رعایت میکردم ولی چون برای من تازگی داشت هر روز همه تخم ها را نطفه سنجی میکردم و رشد اونها را میدیدم و لذت خیلی زیادی داشت

ولی بخاطر اینکه خیلی تکونشون دادم ۱۰ تاشون مردن و ۳ تای دیگه هم موقع در اومدن از تخم مردن ?

ولی یک نکته ای که خیلی مهمه اینه که قسمت پهن تخم مرغ هایی که مرده اند مقداری سرد تر از تخم هاییه که زندن و این با حس لامسه کاملا حس میشه و میتونیم متوجه زنده یا مرده بودن تخم بشیم

عید امسال هم از نمایندگی های شرکت پیشتاز اسکندری یک دستگاه ایزی باتور ۹۶ خریداری کردم و ۲۰۰ عدد تخم بلدرچین داخلش گذاشتم و واقعا تحت تاثیر راندمان بالای دستگاه قرار گرفتم فقط ۷ عدد از تخم ها جوجه نشدن و همه جوجه ها کاملا سالم از تخم در اومدن

تجربه جوجه کشی دوستانم توی مرغداری

یکی از دوستان که مرغداری بومی داشت میگفت که مرغی که کرچ شده و روی تخم ها میخوابه تخم مرغ ها را به نحوه ی روی زمین قرار میده که قسمت پهن تخم مرغ ها بالا و نوک تخم مرغ پایین باشه

و یه حالت ۴۵ درجه میگیره و هر موقع تخم ها رو میچرخونه جای نوک تخم و قسمت پهن را جا به جا میکنه تا روز ۱۹

روز ۱۹ یا ۲۰ قسمت پهن رو به سمت بالا میگذاره و نوک سمت پایین و دیگه نمیچرخونه

همچنین میگفت مرغ جوجه هایی را که از تخم در اومدن روز اول کاملا روشون میشینه که دمای بالایی داشته باشن

روز به روز اون ها رو یکم به سمت خارج از زیر بدن میکشونه تا وقتی که سر و گردنشون کامل بیرون باشه این کار تا سه روز طول میکشه یعنی تخم مرغ هایی که از تخم در میان هر چه میگذره دما باید کمتر بشه ولی زیر ۲۵ درجه نشه

نکات مهم : عمل نطفه سنجی رو یک بار انجام بدین

چرخش تخم ها به صورت عمودی در دوران ستر باید صورت بگیرد و در دوران هچر متوقف شود

۷- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس محمد از اصفهان 

تازه بودن تخم نطفه دار

من یک دستگاه جوجه کشی ارزان قیمت ایزی باتور پنج رو خریداری کردم و چهار عدد تخم مرغ برهما و هشت عدد تخم مرغ لهستانی داخل دستگاه قرار دادم.
از اونجایی که خودم مرغ و خروس داشتم خودم تخم مرغ نطفه دار تهیه کردم ولی روز پنجم برای نطفه سنجی اقدام کردم ولی در نهایت دیدم که فقط سه عدد از تخم مرغ ها نطفه دار بودن.
چون محلی که من زندگی میکنم اکثرا همه توی خونه هاشون حیوانات اهلی نگهداری میکنند من از افراد زیادی درباره نطفه تخم مرغ ها سوال کردم و مشکلم رو فهمیدم.

اول اینکه تخم مرغ نطفه دار رو حد اکثر باید پنج روز توی هوای عادی نگه داری کرد و بعد از این مدت نطفه خیلی ضعیف میشه ولی من تخم مرغ هام اکثرا مال ده دوازده روز قبل بود.

دوما خوراک مرغ و خروس برای تولید تخم مرغ نطفه دار خیلی مهمه تا یک تخم مرغ با نطفه قوی تولید کنند یعنی باید اون مواد غذایی مورد نیازشون تامین بشه و بعضی از مواد غذایی رو نباید بخورند وگرنه تخم مرغ خوبی درست نمیشه.

اتفاقا من دو روز قبل از اینکه تخم مرغ ها رو جمع کنم پودر کلسیم زیادی داخل آب اونها ریختم و این باعث شد که تخم مرغ پوسته خیلی ضخیمی داشته باشه و این ویژگی بیرون اومدن جوجه و همچنین تنفس جوجه رو دچار مشکل میکرد .

به دلیل اینکه نوع تغذیه متنوعی نداشتن زرده تخم مرغ قوی نداشتن که برای نطفه مفید باشه و این نوع تخم مرغ های ضعیف همون جوجه هایی هستند که دو سه روز اول فلج میشن و میمیرند.

همچنین برای نطفه خوب افراد محلی میگن که مرغ و خروس اگه ارزن بخورند جفت گیری بهتر و تخم نطفه دار قوی تری دارند البته این نکته بیشتر توی فصل های سرد تر مورد استفاده قرار میگیره .

بعد از کلی تجربه ۱۰ تا تخم نطفه دار داخل دستگاه گذاشتم و خدا رو شکر همه اونها نطفه سالمی داشتند و به جوجه تبدیل شد اند.

۸- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی  سید علیرضا خوش آبادی از استان البرز  

به دلیل اختلاف با شریک دو دستگاه جوجه کشی از برند های مختلف خریدم 

تجربه خرید دو دستگاه جوجه کشی از برندهای مخلتف

واقعیتی که از تجربیات شخصیم میگم برمیگرده به زمانی که تازه وارد مبحث جوجه کشی شده بودم من بهمراه باجناقم قرار بود که بوقلمون پرورش بدیم و روی زمین های مادر خانومم سرمایه گذاری کنیم ولی تو تحقیقاتمون سر دستگاه جوجه کشی به توافق نرسیدیم. باجناقم میگفت طبق تحقیقات و تجربیات دوستانم دستگاه جوجه کشی اسکندری از راندمان بالایی برخورداره و من دستگاه مشابه دیگه ای انتخاب کرده بودم که طبق گفته های کارشناسشون از راندمان بالا و قیمت پایین تری برخوردار بود. بدلیل اینکه قرار بود دوتا دستگاه تهیه کنیم قرارمون این شد که هرکی دستگاه انتخابی خودشو خریداری کنه.بعد از خرید هر دو دستگاه رو در یک مکان گذاشتیم و تخم های نطفه دار رو از یکجا تهیه کردیم روز دهم هم نطفه بینی کردیم و تخم های بدون نطفه رو جدا کردیم که مقدار زیادی نبود بعد از گذشت ۲۵ روز تخم هارو به هچر انتقال دادیم بعد ۳ روز هچ تعداد تخم هایی که تو دستگاه اسکندری تبدیل به جوجه شد تقریبا بالای ۷۵% ولی متاسفانه تعداد تخم هایی که داخل دستگاه من تبدیل به جوجه شده بود تقریبا ۳۰%بود برای بار اول باورمون نشد که دستگاه ها از لحاظ راندمان با هم تفاوت دارند برای بار دوم هم تقریبا شبیه به همین راندمان جواب گرفتیم. با اندازه گیری دما و رطوبت توسط یک دماسنج و رطوبت سنج دقیق متوجه شدیم که دستگاه من نوسان زیادی داره و رطوبت رو بطور درست نشون نمیده و طی چندین مرحله اندازه گیری از دو دستگاه فهمیدیم که دما و رطوبت یکسانی بین طبقات دستگاه های اسکندری وجود داره و دلیل بیشتر موفقیت هم تو اینجا نهفته بود چون در دستگاه من جوجه ها تقریبا ۹۵%تبدیل به جوجه شده بودن ولی نمیتونستن از تخم بیرون بیان و بعد از شکوندن تخم ها متوجه شدیم که نوسان رطوبت و دما باعث شده بود که جوجه ها داخل تخم قدرت شکوندن تخم ها رو نداشته و بخاطر همین اون تو خفه میشدن.
با عوض کردن دستگاه و خرید یک دستگاه ازمجموعه اسکندری به همون اندازه قبل راندمان بالای ۷۵% رسیدیم و البته اینم بگم که خرید تخم نطفه دار خیلی مهمه و جایی که انتخاب میکنید برلی خرید تخم نطفه دار حتما باید جای معتبری باشه تا از عملکرد و راندمان بیشتری برخوردار باشید
در انتها از مجموعه اسکندری بخاطر کیفیت خوب تولیداتشون و ایرانی بودن دستگاه کمال تشکر دارم

۹- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی  میثم خسروی از رشت  

خرید دستگاه جوجه کشی

چند سالی میشه که تو پرورش بوقلمون فعالیت دارم و به مراتب در این چند سال اشتباهات کوچک و بزرگ باعث شده که هم تجربه بیشتری کسب کنم و به دنبال کسب کردن تجربه تلفات زیادی هم بدم، به همین دلیل تصمیم گرفتم تجربیاتی که شخصا از اینکار بدست آوردم رو در اختیار دوستان و علاقه مندان بذارم تا از تجربیات من عبرت بگیرن و تلفات ندهند اول اینکه اگر تازه شروع به کار کردین قید خسیس بازی رو بزنید بنده در ابتدا چون سرمایه اندکی داشتم و نمیخواستم ریسک بالایی انجام بدم از دستگاه جوجه کشی که خودم ساختم استفاده کردم که از ۵۰ تا تخم ۱۰تا جوجه شدن و اونا هم در ابتدا تلف شدن، بعد از اولین تلفات دستگاه تهیه کردم و چون فکر میکردم همشون یه کارایی بیشتر ندارن و الکی بخاطر اینکه برند خاصی هستن و پول اضافه از مردم میگیرن ارزانترین شو انتخاب کردم و اینبار ۳۵% نتیجه مطلوب گرفتم دیگه کم کم داشتم نامید میشدم و اینکارو میبوسیدم میذاشتم کنار تا اینکه با مشورت یکی از دوستانم ۱ ماه دستگاه جوجه کشی رو ازش اجاره کردم البته دوستان از من پولی نمیگرفتن ولی چون دوست نداشتم زیر دین کسی باشم با قبول اجاره دستگاه تخم هایی که تهیه کردم تو دستگاه گذاشتم و بعد از ۲۸ روز جوابی که از دستگاه جوجه کشی دوستان(دستگاه جوجه کشی اسکندری) گرفتم خیلی برام قابل توجه بود ۸۵%از تخم ها تبدیل به جوجه شدن و این اصلا تو باورم نمیگنجید با فروش جوجه های یک ماهه تمام پولهامو جمع کردم و یک دستگاه جوجه کشی اسکندری ۲۵۲ عددی تخم مرغ گرفتم که ۱۵۰عدد تخم بوقلمون داخل دستگاه گذاشتم و ۱۳۸ عدد جوجه بهم داد و از خوشحالی تو پوست خودم نمیگنجیدم دوباره با فروختن جوجه ها یک دستگاه دیگه تهیه کردم و اینبار ۳۰۰ع تخم بوقلمون و …..
و شروع به بلوغ رساندن جوجه ها کردم.
تجربه دوم جوجه کشی :  اینکه تو روزای اول از نظر دما به مشکل خورده بودم دوستان حتما توجه داشته باشن کم و زیاد شدن دما و فصل برای جوجه یکروزه خیلی مهمه و بیشترین تلفات هم تو روزای اول اتفاق میافته که کمبود دما باعث سرماخوردگی و ازدیاد دما باعث خواب آلودگی و تغذیه نکردن جوجه ها میشه

 تجربه سوم جوجه کشی :  هم اینکه تو خرید تخم های نطفه دار خیلی دقت کنید و حتی المکان از جاهای نزدیک به شهرتون تهیه کنید
البته حرف و تجربه زیاده و شاید از حوصله دوستان خارج بشه
در آخر از شرکت اسکندری کمال تشکر را دارم که واقعا به مشتریانش احترام میذاره و کالای با کیفیت تولید میکنه و به عنوان یک ایرانی به خودم میبالم که از دستگاه ساخت کشور خودم استفاده میکنم
کاش از همون اول شمارو میشناختم تا سرمایه و وقتمو هدر نمیدادم
والسلام علی یارتون
نویسنده : میثم خسروی از رشت

این متن توسط آقای  مهندس میثم خسروی از رشت  ارسال شد و گفته های ایشان نه تایید و نه رد میشود و نه تکذیب میشوند منتظر مقالات جوجه کشی شما دوستان عزیز هم هستیم.

۱۰- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس محمد شیره 

جوجه کشی بوقلمون

با عرض سلام خدمت همه ی دوستان گرامی من مهندس محمد شیره هستم اول با ساخت دستگاه جوجه کشی خودم شروع به کار کردم فکر می کردم از ۴۰تخم بوقلمون ۳۵تاش رو به دنیا میاره بعد از گذاشتن تخم بوقلمون ها در دستگاه بعد از ۳۰روز فقط ۷تاش بیرون اومدن خیلی عصبانی شدم و دستگاه رو پرت کردم چون بعد از نطفه سنجی در روز ۱۵تقریبا همه تخم ها نطفه داشتن با دلی شکسته و غمگین به پیش دوستم رفتم اون دستگاه ۲۵۵تخم مرغی کاکس رو به من معرفی کرد رفتم و دستگاه را خریدم این دفعه خیلی خوشحال بودم وتقریبا۱۱۰تخم بوقلمون را داخل دستگاه گذاشتم ولی بعد از ۲۹روز باز هم همون اتفاق دیگه از جوجه کشی متنفر شده بودم و تو سایت می گشتم که چشمم به دستگاه جوجه کشی اسکندری خورد اما با خودم کفتم بابا این هم دروغه به خانه که رفتم دیدم یه جعبه یه چیز بزرگ با کارتن پوشیده شده و مادرم گفت برای تویه کارتن را که برداشتم دیدم دستگاه جوجه کشی اسکندری یه با سرعت وسایل ش را وصل کردم و تخمه بوقلمون ها را داخل دستگاه گذاشتم وبعد از ۲۹روز می دونید چی شد؟از ۱۶۰تخمه بوقلمون ۱۴۶تاش به جوجه تبدیل شدند از همین جا از گروه صنعتی اسکندری به خاطر ساخت دستگاه های جوجه کشی عالی و باکیفیت بسیار متشکرم خدا قوت .

نویسنده : مهندس محمد شیره

این متن توسط آقای مهندس محمد شیره ارسال شد و گفته های ایشان نه تایید و نه رد میشود و نه تکذیب میشوند منتظر مقالات جوجه کشی شما دوستان عزیز هم هستیم

۱۱-تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس یونس مغانی رحیمی

تجربه جوجه کشی

به پرورش و جوجه کشی علاقه مندم

سلام دوستان از اونجا که سالهاست جوجه میخرم و بزرگ میکنم تجربه و علاقه ی خاصی نسبت به پرورش جوجه محلی پیدا کرده بودم
و زمستون ۹۵ بود که تصمیم گرفتم خودم جوجه کشی کنم
اول گفتم دستگاه بخرم ولی بعد تصمیم گرفتم  دستگاه جوجه کشی بسازم ولی اطلاعات زیادی در مورد ساخت دستگاه نداشتم و فقط یه طرح ساده که از یک کارتن و لامپ رشته ای و دیمر و کاسه ی اب ساخته شده بود رو توی اینترت دیدم و شروع به ساختنش کردم ولی اصلا به تهویه هوا توجهی نکردام بودم هر از گاهی هم رطوبت یا خیلی زیاد میشد یا خیلی کمتر از استندارد که هست میشد بالاخره من با دستگاهی که  ساختم  شروع به جوجه کشی کردم و یازده عدد تخم مرغ گذاشتم توی دستگاه و بعد از ۲۱روز زحمت و انتظار و چرخش دستی دیدم هیچ کدومشون جوجه نشد.
یکروز دیگه هم صبر کردم بعد تخما رو شکستم دیدم اصلا جنین تشکیل نشده و به کل قید جوجه کشی رو زدم و نا امید شدم در  اوج نا امیدی توی اینترنت به دنبال یه دستگاه جوجه کشی حرفه ای و ارزان قیمت بودم که راندمان و کیفیت قابل قبولی داشته باشه.
تا اینکه زمستون ۹۶ ( پارسال)   دوباره تصمیم به جوجه کشی گرفتم ولی اینبار یک دستگاه جوجه کشی۹۶ تایی اسکندری سفارش دادم و شروع به جوجه کشی کردم که دیدم راندمان خوبی داره من تا  حالا چندین بار از این دستگاه جوجه کشی کردم و راندمان خوبی ازش گرفتم و خیلی افتخار میکنیم که همچین محصول با کیفیتی تولید کشور خودمون هست در ادامه از جوجه های تولیدی با کمک این دستگاه هم عکس تهیه کردم  و عکس جوجه ها رو هم میتونید توی صفحه اینستاگرام اسکندری ببینید.
الانم قصد دارم کارم رو گسترش بدم و دستگاه های جوجه کشی بزرگتر بگیرم.
مهندس یونس مغانی رحیمی استان فارس روستای کاریان

عکس های  ارسالی  مهندس یونسی

فیلم های  ارسالی  مهندس یونسی

۱۲- تجربیات جوجه کشی | تجربیات ناب جوجه کشی مهندس محمد بهادر از قزوین

تجربه چندین دوره جوجه کشی با دستگاه ایزی باتور ٢

دمای بالا تخم نطفه دار

دمای بالا تخم نطفه دار

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و گروه اسکندری
جوجه کشی مرغ محلی
از یکی از آشنایان تعداد ٩٠عدد تخم نطفه دار تازه تهیه کردم و داخل دستگاه گذاشتم به دلیل نداشتن تجربه جوجه کشی از سیستم اتوماتیک دستگاه استفاده کردم که بدون حساب کردن چند تخم بدون نطفه بقیه تخم ها تبدیل به جوجه شدن که راندمان بسیار خوبی بود برای بار دوم اقدام به جوجه کشی قرقاول کردم البته خودم چند مولد داشتم که از تخم آنها استفاده کردم چند روزی تخم ها رو جمع اوری کردم و بد داخل دستگاه گذاشتم که بصورت ستر و هچر اقدام به جوجه کشی کنم بعد از هفت روز نطفه سنجی انجام دادم وتخم های بدون نطفه رو خارج کردم بعد از گذشت دوره ستر و روز هچ دیدم که هیچ یک از تخم ها برای ورد به هچ ترک نخوردن با این حال تخم ها رو برای هچ گذاشتم بعد از گذشت پنج روز فقط یک جوجه گرفتم با شکستن تخم دیدم که اکثرا جوجه داخل تخم هست که یا قبل از هچ مرده بودن یا هنوز به دوره هچ نرسیده بودن از چند نفر از دوستان پرسو جو کردم علت این امر رو نگهداری بد از تخمها (دمای بالا) و نبود تهویه مناسب برای دستگاه و اختلاف دمای زیاد محیط دستگاه اعلام کردن با رفع این دو مشکل خدا را شکر جوجه کشی موفقی در حال حاظر دارم .

سایت دستگاه جوجه کشی را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

تلگرام دستگاه جوجه کشی
تویتر دستگاه جوجه کشی
فیس بوک دستگاه جوجه کشی
آپارات دستگاه جوجه کشی
اینستاگرام دستگاه جوجه کشی
یورتیوب دستگاه جوجه کشی

۰ ۰ votes
امتیازدهی به مقاله